Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2006, 18:34   #32
Asgard
Użytkownik forum

Asgard's Avatar

Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Wołomin

Stan: Na emeryturze
Imię: ...
Gildia: ...
Świat: ...
Poziom: ...
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ..
Domyślny

n00bem to byl ten typek co napisal ze chce zeby mu przyslac darmowe itemki na wojne kolejne n00by to typki ktore krzycza ze polska koniecznie musi przejac ten serwer, wygramy wojne, itp... no ja mam tylko takie male pytanie, czy wy wogole gracie na kyrze, i czy ktorys z was wogole bral udzial kiedys w wojnie??

nie mozna zrobic gilldi z lapanki, ktora bylaby zgrana, a tak prubuja polacy... to jest dopiero n00bish, ktos up wspomnial o mannowie z Next Generation, i to jest dobry przyklad zgranej gilldi, ja od dwoch lat o nich slysze, i od dwoch lat sa to praktycznie ci sami ludzie, no moze z kilkoma wyjatkami, i oni sie bardzo dobrze znaja, i wiedza czego moga sie po sobie spodziewac, i na tym opiera sie ich mocne PvP, czego moze doswiadczyc ostatnio Obsydia, na ktorej gralem zanim musialem dac sobie spokoj z tibia (szkola... :/ )

jak polacy chca wygrac, to przedewszystkim zaczac juz myslec o wojnie na powaznie, zaczac rekrutacje mocnych graczy, opracowywac taktyki, i trenowac PvP, oraz wspolne zgranie, musicie tez obrac dobrego stratega jako dowodce, najlepiej jakiegos weterana wielu wojen, no i oczywiscie wszyscy musza sie go bezapelacyjnie sluchac, jakby byl dla nich samym bogiem to moze bedziecie mieli szanse z swe, sam ich strasznie nie lubie, ale trzeba im przyznac ze ich odsetek dobrze grajacych ludzi jest znacznie wiekszy niz dobrze grajacych polakow
Asgard jest offline   Odpowiedz z Cytatem