Jak chcesz.
Osobiście chodziłem na tym levelu na Vampy z Monkami, bo się leczą. Tylko trzeba uważać, bo dwa Vampy mogą w 3-4 hity uwalić ci monka, a on nie zdąży się uleczyć, więc zawsze miej ze sobą trochę mana fluidów.
Co do samej walki, wal z Wand of Inferno. Czasami pomóż sobie z HMM'a, a jeżeli Monk będzie w ciężkiej sytuacji, przywal Vampowi z SD. Jeżeli nie masz tej różdżki, to wal z wand of cosmic energy. Tylko uwaga, słaby zasięg.
Jeżeli nie chcesz iść tam z monkami, to radzę mieć w zapasie 100-200 many, żeby rzucić utani gran hur, i utamo vita. Może cię spowolnić, chociaż można rzucić exura. Co do samej walki, lepsza jest taktyka z monkami, bo nie marnujesz HMMów, a tutaj jak strzelasz tylko z HMMów (bo Vamp cię dogoni jak będziesz blisko niego strzelając z różdżki)to tracisz sporo kasy na HMMy. Zależy też gdzie idziesz, jeżeli idziesz na Tar Pits albo na inne miejsce gdzie możesz spotkać sporo vampirów, to lepiej weś monki. Jeżeli idziesz na pojedyncze Vampire, to weś jednego Monka. Jeżeli wyskoczą ci 3-5 vampy, to dwa lub trzy ubij z SD, a resztę weś na dwa Monki.
Gildia: zastrzeżone przez leadera
Skille: 95/70
Miejsce zamieszkania: Edron
|