Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2004, 16:02   #1
MObik
Użytkownik Forum

MObik's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Norwegia

Imię: Chaos
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 115
Skille: 88-84
Poziom mag.: 7
Domyślny Zróbcie wreście porządny poradnik jak trenować czym trenować i na kim.

Spoko są te wszystkie poradniki na jakich lv i z jakimi skilami bić potworki tylko jedno małe pytanko mi sie nasuwa czy może powiecie jak trenować bo mam już dosyć opowiastek typu full def na rotach tylko przepraszam z czym ty na full def na rotach biegasz jaka bronią trenować i naczym wiem że jest mase tego typu poradników ale zbierzcie to wreście do kupy w jeden mega giga hiper poradnik i zrubcie taki poradnik dla wszystkich profesji.Ja na przykład juz niewiem na czym mam trenowac i czym mam trenować a najczęściej trenuje daggerem i dwarven shieldem na dwarvach skile mam sword 56 shield 53 i jak np ide na mina to za cholere nie uderze go do krwi raz na 30 ciosów a na srednim ataku to zabijam minoska daggerem w ciągu chwili.Tagże przosze naszych kochanych moków weźcie wszysto do kupy zbierzcie siłe i zrubcie najlepszy poradnik dla wszystkich profesji na wszystkich stronkach najlepiej w dwóch językach polskim i angielskim.Podajcie jaką bronią trenować jaka tarczą na jakim lv i jakimi skilami z jaką bronią dzięki z góry wam MOdki(mordki) uf wreście skończyłem. :rolleyes: 8)

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.