Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2006, 19:22   #12
Flash_Radzio
Użytkownik Forum

Flash_Radzio's Avatar

Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD

Stan: Na emeryturze
Flash_Radzio ma numer GG 1969816
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazur...^^
Jeśli taki pomysł miałby w ogóle powstać to:
Po 1. Zwiększyć bramkę levelową do 40-50lvl(nooby rzadko dochodzą do takich lvlli)
Po 2.Skill takich ludzi musiały by być od 70+

Już była taka gildia w której byli naprawdę mocni Polacy
"Evolution"-ale najprawdopodbniej o coś się pokłócili i gildia się rozpadła

Zresztą na Lucerze nie ma szans żeby Polacy odnieśli jakiś sukces,
kto zrobi sobie jakiś dobry lvl i skile-hunted np: Xeno Etek(bo zagraża LVLEM I SKILAMI WIELKIEM GRACZOM Z BRAZYLII -.-''')
To nie tak... niezagraża lvlem i skilami... ale tym że jest... nie slyszales co powiedzial jeden Archangel w veno?? że nie pozwolą sie przegonić z serwera, że oni są najlepsi.. co do evolution... pewnie pacci sie pokończyły wiesz... mam kilka (2 dokladnie) charow na 20 lvl... kiedys zrobilem gildie jak mialem pacc... ale mazur ma racje... noobom dziekujemy... (sam jestem noob, nigdy nawet 23 lvl nie zrobilem:/ ale to widocznie moja wina... może im pokażemy teraz... evolution byla ok... ale nie chcemy tez takich ludzi jak Norf von Lucera(hail mu za to ze jest, ale zegnaj za zapieprzone itemy, nadal cie lubie)(ale mnie porąbało nie??;] ale mam dobre checii wychodze z jednego zalozenia jak moj kumpel- niewazny lvl, ale skile i przyjaciele bez tego nawet pacca nie kupuj)(jak zrobie skile i lvl to kupie pacca i zglaszam sie na vice... o ile zrobie lvl, noob jestem i tyle...:/)

Ostatnio edytowany przez Flash_Radzio - 05-01-2006 o 19:26.
Flash_Radzio jest offline   Odpowiedz z Cytatem