przyznam szczerze ze na dzisiejszej polityce tibii sie nie znam, poniewaz od dluzszego czasu juz w nia nie gralem, co jednak nie zminenia ze NG posiada dobre PvP, i o to mi glownie chodzilo
Do ziomka ktory zalozyl ten tamat moge skierowac tylko takie slowa: umiesz liczyc, licz na siebie, nie masz co sie nastawiac na jakas pomoc ze strony swoich rodakow, bo my zadko pomagamy sobie na wzajem, a jesli juz sobie pomagamy to to czesciej szkodzi niz ma jakis pozytywny efekt

ale na prowadzeniu wojny w tibii sie znam, oczywiscie nie jestem jakims mega strategiem, ale potrafie to i tamto, i w niejednej wojnie uczestniczylem, a to za przekonania, a to dla czystej checi zyku, badz z blizej nikomu nie znanych powodow

oczywiscie jak wiadomo jezeli sie czegos dlugo nie robi, zapomina sie o tym, i tu znowu odzywa sie moja przerwa... (przekleta matura

) i poprostu chcialem ci pomoc, wiesz lepiej dostac jedna krytyke, od rzyczliwego czlowieka, niz milion pochwal od dupolizow
jezeli polacy wygraja to wojne, w co jednak zdrowy rozsadek kaze watpic, chodzby patrzac na statystyke to prosze tylko o to zebyscie nie zapomnieli o tym ze na tym serwerze sa takrze inni gracze, kiedys pewien madry czlowiek ,a mianowicie Cyceron powiedzial: "Silent enim leges inter arma" - milkna bowiem prawa podczas wojny, moze przynajmniej wy o prawach nie zapomnicie
ale sie rozpisalem

pozdro dla ludzi z Furorki, Arkanii, Obsidii