Zobacz pojedynczy post
stary 05-01-2006, 21:43   #52
teletoobis
Użytkownik Forum

teletoobis's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
teletoobis ma numer GG 2751608
Domyślny

Prosto w twarz: żałosny noob jesteś. Chwalisz się swoją potęgą a jak się patrzy na twoją liste dedow to załamać się można. Ten temat jest tylko po to żeby nam zaimponować. Temat typu "Patrzcie jaki ze mnie bóg no nie?"
tylko że dla mnie na przykład jesteś żałosnym bachorem. Masz jednego fana na tym forum który też się podnieca. Tylko że my (a przynajmniej ja) mamy to wszystko w głębokim poważaniu. Po co takie posty zakładasz? Szkoda że nie grasz na Julerze albo że ja nie gram na Xanterze bo bym bardzo chętnie posadził Ciebie na rooku. Jeden z postów wyżej ma dobry cytat - naucz się go na pamięć i pamiętaj jak rzucałeś się na podłogę i waliłeś klawiaturą w ścianę jak ktoś Cie pierwszy raz zabił i dużo straciłeś. Wniosek: jesteś niewyżytym bachorem o ego większym niż rozum.

P.s. Ale się rozpisałem

@ golden ropucha
muahuhauhauha ale ty to muhauhuahua jesteś muhauhauhua kolejny dzieciak muhahuah podniecający sie tym muahaha a co do pvp miedzy toba i mna albo miedzy paciorkiem i mna to piszcie o kazdej porze jak wroce do tibii muahauhauhau!!! -.-'

*2 rady od teletoobis'ia:
1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie
2.TULIMY!

Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/
Cytuj:
Bana nie ma a jednak jest a mimo to pisze :/ wtf?

Ostatnio edytowany przez teletoobis - 05-01-2006 o 21:49.
teletoobis jest offline   Odpowiedz z Cytatem