Niestety na razie nie moge pomoc

jestem faccem i dopiero probuje sie wydostac z rooka.
Do pozostalych - Czy wy wogole wiecie, co to jest PA?? Bo sadze, ze wiekszosc tu wypowiadajacych sie nie odroznia PA od zwyklego noobostwa. Myslicie, ze jak szwedzi zadza to jest tak fajnie? To wbijcie sobie wszyscy na Selene a zobaczycie co oznacza PA. Gdy za byle co, czasami zupelnie bez powodu a czasami z wyssanych z palca powodow, bedac na 70+ lvl dostajecie hunta od swe i nie macie szans na dalsza gre.
Nie jakies wyganianie 20-30 lvl(ktorzy graja od tygodnia) z glupich jaskin, czy to ze od czasu do czasu zwina wam lootbaga. Ale konsekwentne niszczenie hlvl(ktorzy poswiecili swojemu charowi KILKA MIESIECY) i ktorzy sa zmuszani do OPUSZCZENIA serwera.
Myslicie sobie "a co mnie obchodza hlvle? Teraz jestem low, potem sie bede martwil". Potem juz nie bedzie sie o co martwic, bo po przekroczeniu 70-80+(czasami komus udaje sie osiagnac wyzszy, gdy nie podskakiwal wczesniej swe ale i tak wreszcie dostaje hunta) zostaniecie zmuszeni do zakonczenia gry z wymyslonych powodow.
Pojedynczo i jeden po drugim - DLATEGO gdy przyjdzie wasza kolej to nie bedzie nikogo, kto bylby razem z wami przeciwstawic sie temu.
Dlaczego? Bo to banalny mechanizm – jeden hlvl dostaje hunta a reszta się cieszy, bo dobrze ze to nie oni. Gdy on przestaje grac bo poluja na niego dzien i noc, to kolejny dostaje hunta…i znowu to samo reszta się cieszy, bo nie na nich padlo itd. itd. Az wkoncu przychodzi ich kolej…i co? I lamenty na forum głównym, ze ja nie winny, ze to PA itp. itd.
Tam zaden polak nie ma szans zdobycia 100+ bo od razu wymysla sie byle jaki powod i go niszczy.
to tyle wykladu na temat odrozniania PA od noobostwa. mam nadzieje ze juz wszyscy wiedza, co ten skrot oznacza, bo to naprawde smutne gdy poloczki sami sobie grob kopia, piszac o tym ze autor tego topicu i go popierajacy sa noobami i nie maja szans na wygrana.
zobaczymy jak bedziecie spiewac gdy po 5 mies grania i meczenia sie nad swoim charem wylecicie z serva za to, ze zupa byla za slona.