Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2004, 17:57   #5
MObik
Użytkownik Forum

MObik's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Norwegia

Imię: Chaos
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 115
Skille: 88-84
Poziom mag.: 7
Domyślny

1.Wasz poradnik znam na pamięć
2.Ja niejestem na tyle kompetentny żeby pisac poradniki
3.Jesteśćie bardziej doświadczeni a pozatym wasz poradnik nie jest na tyle szczegułowy aby mogli z niego z kożystać wszyscy.
4.Jeżeli wam się niechce robić nowego moglibyście stary doładowac o pare rzeczy mniej więcej:
-czas potrzebny do awansu na nastepny skil orientacyjnie oczywiście,tak jak mówilem jaka bronią trenować na poszczegulnych skilach i zjakimi potworkami bo u was to tylko trole opisane są i niebardzo światy non pvp opisaliśćie a duża częśc graczy na nich właśnie gra ,następna sprawa niebardzo wszyscy gracze mają dostęp do druidów którzy z summonują im Ghula a troche many to kosztuje i ostatnia rzecz moje osobiste pytanko czy jak mam skile 56-53 trenować teraz tylko shielda czy obydwa co znacznie skruci czas trenowania shielda ale rosną obydwa skile i czy jak będe mieć skile po 60 to bende mógł wyskoczyć na coś większego lub ewentualnie bloknąc coś większego mam 4mlv.To na tyle jeżeli chodzi omnie z gróbej rury dałem na początek współpracy z wami i waszą stronkąBede się często udzielał i troszke was krytykował ale niedowalcie mnie odrazu banana co??A tak pozatym gram na HARMONI>END