Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2006, 07:15   #43
Gitovoru
Użytkownik Forum

Gitovoru's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2004

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vikos
piszecie, ze swe sa fajni? oczywiscie, ze tak. tak samo jak pl i br, ale TYLKO WTEDY gdy istnieje przeciwwaga i gdy musza sie z kims liczyc. gdy jedna nacja opanowuje serwer to cala reszta ma w plecy.
musi byc rownowaga na serwie wywalczona magia i toporem.

autor poprosil was tylko o pare groszy, runki i inne bzdety. TO NIE WY NADSTAWIACIE TYLKA, TO NIE WY WALCZYCIE I NIE WY SIE NARAZANIE. Wiec jesli uwazacie, ze te 3-4k (nie wiem ile teraz po tym update kosztuje taki np bp of uh) to dla was taki majatek wielki, to powstrzymajcie sie od bzdur typu "a i tak przegracie" i CHOCIAZ NIE NISZCZCIE MORALE TYM, KTORZY WALCZA I NADSTAWIAJA TEGO KARKU.

btw. rzeczywiscie nie wszyscy swe sa zli. sa jeszcze gorsi. na selenie bylo takich 2-och: alfis i popeye vidfamne. dwaj kumple i wielcy wojownicy ze swe, wielcy pk i pa znienawidzeni przez wszystkich, bo...zabijali wszystko co sie ruszalo i na drzewo nie uciekalo niezaleznie od koloru flagi. nie mialo znaczenia czy jestes pl czy swe, jak ich spotykales-utani hur i wiaaaaac maja tam bany. mozliwe, ze zaczeli grac na kyrze, niezaleznie od opinii maja genialne pvp, wiem ze namierzenie ich na innych kontach pod innymi nickami graniczy z cudem. ale...jak juz napisalem dla nich jest bez znaczenia kogo zabija, wazne zeby zabijac, to cel ich gry. dlatego czasami nie warto podchodzic do kazdego jak do kanalii tylko dlatego, ze jest swe, bo moze sie okazac, ze macie akurat do czynienia z takimi draniami jak ta dwojka. i fajnie byloby miec ich po swojej stronie (jak juz napisalem, dla nich liczy sie chaos i zabijanie, wiec...wystarczy podac im wroga na tacy)
tak jak powiedziales nie wszyscy swe sa zli ale infestusi sa jakby "wcieleniem zla" mozna tak to okreslic ja tam nie wiem mam nadzieje ze wygramy wojne a nie tak jak wiekszosc mowi "i tak przegracie" no co do tego to dzieki za wsparcie... Tak wogole to nie ma innej opcji niz wygrana...