Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2006, 08:07   #45
kuglarz
Użytkownik Forum

kuglarz's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski

Stan: Na Emeryturze
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gitovoru
tak jak powiedziales nie wszyscy swe sa zli ale infestusi sa jakby "wcieleniem zla" mozna tak to okreslic ja tam nie wiem mam nadzieje ze wygramy wojne a nie tak jak wiekszosc mowi "i tak przegracie" no co do tego to dzieki za wsparcie... Tak wogole to nie ma innej opcji niz wygrana...
Buhahha, wcielenie zła!! Co to ma być za określenie?! Czy ty myślisz że w Szwecji istnieje jakaś sadystyczno-rasistowska grupa młodocianych tibijczyków!? Człowieku! To są tacy sami ludzie jak ty, a to że grają lepiej niż większość polaków zawdzięczają kilku swoim członkom, którzy grają w tibie już szósty rok, tak tak SZÓSTY ROK!!!
A tak na marginesie to kilku z polaków miało zaproszenie do Infestus, nie gram tu więc nie wiem ilu z nich z tego skorzystalo. Powodzenia na Kyrze zapowiada się ciekawy server, 2000 osób grających cięzko podpożądkować jedną kilkunastoosobową gildią, wojenki to będziecie mieli co weekend.

P.S. Czekam na kolejne górnolotne teksty w stylu: "Imperium Zła", "Grupa trzymająca Władzę", itp.