Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
DoF czesto zmienia swoje poglady
najpierw była zemsta na swe
potem zemsta na drazach
teraz kazdy sobie rzepke skrobie ale co dnia słysze od memberow DoFu z jaką to łatwościa potrafili by mnie zabic
Generalnie zapytałem praktycznie kazdego z " byłej sfowej " czesci DoF- po co zaczynalismy te wojne? zeby przez 3 tyg pozabijac sobie wanted a potem sprzedac sie za 1 mln i zostawic wszystkich tych ktorych wciagnelismy?
na zostawieniu ich samych sie nie konczac - spekulacje o docelowym sojuszu dof z wanted trwały od poczatku ich negocjacji
zapytałem wiec kazdego - o co chodzi? o ten milion? o narodowosc? o pare incydentów które powstały ?
sensownej odpowiedzi nie udzielił mi nikt.
ja w kazdym razie zaczne chyba zbierac awaryjny milionik w depo - na wypadek jeslibym kiedys potrzebowal wsparcia...
|
OMFG ROTFL. Cors, ktory byl jednym z negocjujacych z Wanted, Cors ktory mowil ze jest przygotowany nawet na sojusz z Drazem, teraz gra człowieka który walczy o jakąś sprawę - lawl. Rozumiem ze zginales po raz kolejny i jestes z tego powodu wsciekly, ale nie graj teraz kogos kim nie jestes, bo byc moze w oczach low lvlow z Azury wyglada to dobrze, ale wsrod ludzi ktorzy cie troche znaja - osmieszasz sie.
Zapytaj sie sam siebie czemu chciales pokoju z Wanted jeszcze pare dni/godzin przed swoja smiercia, i nie pieprz tutaj farmazonów.
Cytuj:
Oglądnąłem filmik z bitwy Wanted vs. DoF, chcialbym sie dowiedziec dlaczego do niej wogole doszlo ? Moglby mi ktos odpowiedziec ? Powiedz mi Cors, sam wtedy walczyles. To bylo dawno ale chcialbym znac przyczyne
|
Masz odpowiedz w pierwszych paru stronach tematu. A jezeli chodzi o powod dlaczego odbyla sie akurat w danym dniu i chwili - Cors z dotad niewyjasnionych przyczyn zlapal pz locka : d