Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serapis Seledian
Jedno co mi sie nie podoba u ciebie ,jakim prawem ocenaisz czy np. RM2 gra czy nie ? może do jasnej cholery ma wazniejsze rzeczy nzi jakies popieprzone milion zer i jedynek na minute ? Zapominasz chyba ze to tylko gra i niektorzy mają własne życie, ważneisjze niz ta głupia gra i wojna w niej toczona. A prawda jest taka ze w BB duza czesc ludzi nie chce walczyc bo nie chce grac w Tibie. Ale to nie oznacza ze boja sie Fingera czy kogokolwiek, po prostu im sie nie chce w to grać. I nie udawaj znawce nim nie jesteś mało kogo można tak nazwac bez względu na lvl. A już na pewno nie kogoś kto sam za takiego chce uchodzić. Tyle ode mnie co do wieku , to mam 18 lat. A tobie bez wzg. na wiek radze pomyśleć pred jakąkolwie kwypowiedzią bo przechwałki kogo to kto nie zabil i gadanie dlaczego nie zdechl czy zdechł od smoka raz jest OT [ zreszta polemika ztobą tez do teg o nalezy ], a dwa ... nie ma sensu. zdarza sie nie kązdy ma boski net. tyle. pobluzgja sobie teraz i mniepoobrażaj ;] ulży tobie  i mnie tez 
|
RM 2 nie gra why ? bo pewnie studiuje albo z innej przyczyny zna niektórych z LD z rl . Jakos niemoge uwierzyc ze BB niechce grac w Tibie . Pomysl ! czy przez okres 3 lat grania moze sie cos zupelnie znudzic ? przeciez oni sie przyzwyczaili to swoich postaci i wogle , rozumiem ze moze znudzic sie ta rutyna grania ale napewno nie całkowite przerwanie z grą . Wojna przeciez pokazuje zdolnosci i umiejetnosci graczy i widac ze BB ich chyba nie ma .