Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2006, 15:47   #14
Gold Raven
Użytkownik Forum

Gold Raven's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów

Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
Gold Raven ma numer GG 2265742 Gold Raven ma login Tlenu gilette@tlen.pl
Domyślny

Oj widzę że ciężko z wami ....

Ostatnio dobiłem do 1190 platynek (119k) i wcale niespiesze się z robieniem platynek. Najszybciej platynki robi się z 10 maces/4 hatchets/4 swords/5 chain armors/5 plate shields/5 studded helmets (depo chary bardzo się przydają) reszta sposobów to strata czasu.

Po 20lvl lf-y sa już niepotrzebne - no chyba że robicie mino hell na żywioł - ale to już jest przestarzałe teraz są bardziej efektywne sposoby obrabiania mino hell (w międzycasie można trenować na minosach - dostonały trening )

Speary .. 5 minut na trollach i masz ich dziesiątki, wypadaja tak często, że nawet przechodząc przez ten obszar z trollami możesz uzbierać 5 - 10.

Antidote runes ... hmm to zależy ... używam - ale tak żadko że tego wydatku nielicze. Zazwyczaj poprostu lecze się jedząc coś - 5/10 min i mam wszystko spowrotem.

Torch ... szkielety mają je w ilościach hurtowych, duża część graczy pozostawia je w resztkach szkieletow lub zapalone na zewnątrz.

Strzały .. jak ktoś używa broni dystansowej to na tym może zbankrutować ja naszczeście używam Katany więc tylko zbieram i kolekcjonuje. Raz na jakiś czas wychodze z łukiem i wybijam wszystko co widze

Jedyne na co wydaje kase (złoto) to rzadkie przedmioty (silver ammy, bronze ammy, honey flower, śnieżki) oraz rzadkie jedzenie (jajka, wiśnie, banany, jabłka, ciastka, łosoś) no i oczywiście na platynki (kupno i sprzedaż 100 chlebów).
Gold Raven jest offline   Odpowiedz z Cytatem