dla mnie ktokolwiek pisze 'free items' zasługuje na ignora.. rozumiem z kimś się zapoznać i jedna osoba postanowi coś podarować drugiej, bo ta okazała się sympatyczna, ale takie chodzące błaganie i wyłudzanie od innych działa mi na nerwy - w każdej grze i bez względu czy ktoś ma charka female czy male
tak łatwo jest coś samemu zdobyć, a takie osobniki się uparły, że ktoś inny im za darmochę bez wysiłku coś podaruje, nawet jeśli jest to ktoś obcy.. i to tylko dlatego, że mają wyższy lvl od nich... XD
ktoś kto 'prosi' od tak według mnie w tej grze wstydu nie ma i wchodzi na głowę innym..
co do dyskryminacji - z różnymi osobami się spotkałam, ale pewne jest, że jeśli trafi się ktoś, kto się narzuca niewieście, to znajdzie się na pewno kilku 'błędnych rycerzy', którzy od razu rzucą się owej damie na pomoc

(no.. chyba, że wyraźnie coś z poziomem tej damy nie będzie grać

)
tak samo często się takie 'panie' dyskryminuje, nie docenia ich - ot jakaś w sukience.. i nawet mogą nie zdawać sobie sprawy jak mocna to może być postać - bo wszak kto dziewczyny robi? albo po to by se jaja porobić, albo jakaś laska, która za pewne za bardzo sobie w grze nie radzi (

takie podejście też czasem bywa.. i niech boją się wtedy gracze pvp, co to się takiej narażą)
za pewne postacią niewieścią łatwiej czasem zawierać znajomości, niż gdyby grało męską.. ot taka jakaś delikatność może w nich została i budzą czasem jakieś zaufanie
d.Taube