Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2006, 22:47   #215
Maxys_
Użytkownik forum

Maxys_'s Avatar

Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Chorzów

Stan: Tutor
Imię: Maxys
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Skille: 78/78
Poziom mag.: 6
Domyślny

TECHNICZNY PUNKT WIDZENIA: Temat moze stary ale na topie wiec moze napisze cos od siebie.. jezeli chodzi o knajta oczywiscie cluby odpadaja poniewaz w dalszej perspektywnie nie ma rownowagi dla SOV i SCA. A co do tego czy miecze czy topory... co za roznica lol? to zasadniczo tylko kwestia indywidualnych upodoban (czytaj. co mi sie bardziej podoba z wygladu) jako ze axe troszke lepsze w ataku a swordy troszke lepsze w defie. I nie uwazam zeby 2 punkty ataku (mowie o sca-sov) czy 5 punktow defa sprawialo wybitna roznice.. obiema broniami wyskillowany knajt bedzie wymiatal.. ja osobiscie wybralem miecze z powodu ice rapiera, ktorego odpowiednika wsrod toporow nie znajdziesz.. ale przeciez ice rapier to nie bron powszednia.. zrobcie sobie wyliczanke, losowanie, cokolwiek.. naprawde nie ma zasadniczej roznicy miedzy axe a swordem.. inaczej.. nie ma wielkich roznic.. moze jedynie w wagach warto sie przyczepic.. ale dla knajta? ktory i tak ma mase capa? nie warto sie klocic.

INNY PUNKT WIDZENIA: Jezeli swerwer jest nowy.. warto wybrac latwiej dostepne rzeczy.. pomyslmy.. BS... 45 lvl.. nic wielkiego do pokonania.. GS.. loot z behemota/demona lub banshee quest 60 lvl. Faxe.. 60 lvl quest lub loot z demona, drag lance quest na 70 lvl lub loot z BK.. wydaje mi sie ze nie ma wielkich roznic takze.. wiec werdykt ponownie.. ze slabszych.. serpernt sword jako loot z draga badz Draconia quest od 25 lvlka. Spike sword z questa bez bramki.. wymagana niewidka. Dwarven axe.. dwarf quest od 32 lvlka, MOTLS 30 lvlek. Knight axe z deep fibula badz loot z BK. Tak wiec na poczatku minimalnie latwiejszy do zdobycia sword jest. ale jako o technike.. nie ma roznicy specjalnej miedzy bronmi.

Ostatnio edytowany przez Maxys_ - 06-01-2006 o 22:55.
Maxys_ jest offline