Temat: Dl solo + adv
Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2004, 21:16   #14
saxiu
Użytkownik Forum

saxiu's Avatar

Data dołączenia: 07 03 2004

saxiu ma numer GG 1817609
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Bandziorno
Z tego co pamietam to teraz sobie solujesz DL'a a wczesniej bales sie ruszyc dupki na wojnie na titanii....
Bardzo slaby lvl masz 41 .... a z 2 miechy juz tam grasz
cu noobie
hmm tak mnie ruszyło czytając Twój post panie Bandziorno. mianowicie określenie lamer. cytuję:

lamer

Zwłaszcza osoba nie przestrzegająca netykiety i pomimo podejmowanych przez innych prób nie przyjmująca do wiadomości jej istnienia. Ktoś, kto bezpodstawnie uważa się za eksperta w jakiejś dziedzinie i z takim nastawieniem zabiera głos w dyskusjach w sieci. Także ktoś, kto na forum zadaje pytania, na które odpowiedzi można łatwo znaleźć w dokumentach FAQ danej grupy lub w jej archiwum, także osoba nadużywająca obraźliwych określeń wobec innych osób.

a od siebie dodam iż grałem na danubii przez kilka miesięcy, dokładnie od lutego i zrobiłęm cały 17 lvl max. powód? mam jeszcze prawdziwych kumpli i koleżanki, mam prawdziwą dziewczynę, mam prawdziwą pracę. w tibię gram jak mam czas, albo mi się nudzi. także nie uważam by wysokość lvl zależała od czasu grania. no chyba że ktoś chodzi do gimnazjum, ledwie literki składa i po powrocie do domu pierwszą rzeczą jaką robi uruchamia windowsa z tibią w autostarcie...

-> Ozzie, gratuluję 15 mglvl, szkoda tylko że nie pokzałeś jak duże obrażenia robisz DL, bo podejrzewam że te 31 na końcu to go dobijałeś po prostu ((-;

pozdrawiam serdecznie