Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2006, 08:36   #11
Paciorek_Paladyn
Użytkownik Forum

Paciorek_Paladyn's Avatar

Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Druid Retets D

Stan: Aktywny gracz
Imię: Paciorek
Profesja: Sorcerer
Świat: Xantera
Poziom: 23
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 27
Domyślny ...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chopkers
Dobra.. tez sie ciesze... ale cyz to jest naprawde taki wazny powod aby zakladac nowy temat?
albo wiem! zakladajmy nowe tematy zeby pokazac ze wszyscy w top 500 na tibii nabili lvle! zrobmy osobny serwis zeby o tym opowiadac! piekne forum zeby kazdy mogl napisac swoje nudne gz! --.--'
przegiecie.. gdybys panie autorze tematu, jeszcze screena wkleil to bym nie mial zastrzezen xP
Co do ciebie to mi sie plakac chce! Po co to piszesz! Tak to jest taki wazny powod! Nikt tu nie wkleja innychj ale jakbys zauwazyl/a to to jest najwyzszy lvl w tibi! Wiec nie rozumiem twojego obuzenia tym ze ten temat istnieje!

BADZ NAJLEPSZA TOBIE TEZ ZALOZYMY TEMAT OBIECUJE!!!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacek
ale sie narobiło, niesamowite i podniecające. Za chwile bedzie 251,252,253 nic niesamowitego gość ma shiza na punkcie grania w tibie i trzeba mu to wybaczyć, jak ktoś jest na tyle durny żeby siedzieć przed kompem tyle czasu to jego sprawa. Szkoda mi tylko ludzi którzy uważają taki "wyczyn" za sukces. Przestańcie spać, zamiast jedzenia kupujcie pacca zamiast kontaktów z ludźmi piszcie na PM a zamiast dziewczyny zawierajcie fikcyjne śluby w fikcyjnym świecie z kimś kto może nawet nie być kobietą ewentualnie grajcie na zaminy, znajdźcie 5 osób ustalcie zminy przy kompie i będziecie grać 24h to po jakimś czasie go dogonicie.

No ta FIOLA to on napewno ma! Albo nawet gorzej zreszta a niech mu tam

ja go dogonie za 100lat

Typ jest fanatykiem i dobrzze! Niech bije lvle a my bedziemy mieli o czym pisac!

Paciorek_Paladyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem