Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2006, 11:07   #2936
Duraven
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2005

Imię: Duraven
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Duraven ma numer GG 3762550
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aikalia
Duraven:
Określ sie jakos bo z tego to wynika ze strasznie sie przejmujesz tm co robi Falmari. On sam umie myslec i jest swiadomy tego co robi jak wiem, wiec nie musisz mu nic mówic. Skoro tez grasz w tibie to tez sobie mozesz zje*** zycie, no wiec o co chodzi? Wbil tak szybko mlvl bo tak mu sie udalo o i o co chodzi? Ze jest od ciebie lepszy? :| czy ja ludzi nie rozumiem? "Walka o ogien" zaraz sie rozpocznie. Zwierzetami nie jestesmy nie usimy ze soba walczyc o potrzebne nam rzeczy do przezycia

OmG filozof plax
Ale ja go nie rozumiem -.-''
nawet nie chce mi sie z wami klócic sobie grajcie ile chcecie, jednak twój iloraz inteligencji wręcz mnie zadziwia! jeśli wg ciebe zeby cos takiego zrozumieć trzeba być filozofem, to naprawde zal mi ciebie....
Zazdrość? Zobaczymy kto potem bedzie komu zazdroscil, ciekawe czy dalej bedziecie spedzac caly dzien przy komputerze. ,,wbil tak szybko mlvl bo mu sie udalo" - LOL. To nie jest loteria po prostu spedzil przed kompem to 600h i wbil.

P.S.
1. edytowalem tamtego posta
2. jesteś blondynką? XD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez natalek
Filozofia? Ja tu owej nie widze. Zazdrosc nie ma nic do tego co autor tamtego posta napisal. A to co napisalas jest nie logiczne, mysle iz Duraven mial na mysli czas spedzany przy komputerze, a nie to ze samo granie w tibie moze "z***ac" zycie. Sama gra tego zrobic nie moze, ale uzaleznienie i nadmierny czas spedzany przy komputerze tak.
No i wlasnie o to mi chodzilo
Duraven jest offline   Odpowiedz z Cytatem