Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2006, 13:35   #864
herganon_polakow
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raven Kareveira
~english
herganon this is pathetic....., remember that this is polish forum and here u can only write in polish so if u want u can post ONLY on english tibia.pl forum. please stop playing this game ( i dont mean tibia...)because it's not funny... and you can lose last respect that u have
~polski
herganon to jest zalosne ......, pamietaj ze to jest polskie forum i tutaj mozesz pisac tylko po polsku, wiec jesli chcesz pisac posty mozesz to robic TYLKO na angielskim forum tibia.pl. prosze przestan grac w te gre ( nie mam na mysli tibi....) poniewaz to nie jest smieszne.... i mozesz stracic ostatki szacunku jaki masz
~english
When you guys post on English forum the quality is horrible, mostly from translators. So i'll do the same just to annoy the fuck out of you just like all PLs do on tibia.com forums. First of all, report my post, ban my user, like I could give a shit. Second of all, does it look like I'm interested of having "Black company" members respect? Sorry, all I use them for is getting free GP when I do demon quest for them.

~polski
Kiedy was chłopcy komunikatu (stanowisko) na Angielskim forum jakość jest okropna, głównie od *translators*. Tak (więc) będzie robi ten sam po prostu (dopiero co) martwić *fuck* zza was po prostu (dopiero co) jak (podobny do; podobnie do tego; upodobanie do) cały Proszę robi na *tibia.com* fora. Najpierw, powiadamiają mój komunikat (stanowisko), zakazują mojego użytkownika, jak (podobny do; podobnie do tego; upodobanie do) mógłbym dawać *shit*. Drugi (sekunda; po drugie; popierać) cały, robi to wyglądają jak jestem zainteresowany istnienia "Czarne przedsiębiorstwo " członkowie szanować (stosowność; wzgląd)? Żałujący, całe używam & (oni) dla dostaje się (otrzymujący) wolny (bezpłatny) *GP* kiedy JA robi *demon* szukają dla & (oni).

sorry mine bad polnish
  Odpowiedz z Cytatem