Najpierw utknołem na tym racie na przeciwko Toma i prawie padlem bo nie wiedzialem jak wyjsc.Jakis gość mnie ropnął.Na 2 lev w***alem sie na waspa, a że miałem eq takie jak wooden shield (od kumpla), rapier, jacket to oczywiście padłem.Później wszedłem na bugi obok mostu bo nie wiedziałęm co to lina.Później zacząłem expić...na derach.Zabilem ich z 300.Pochwaliłem się bratu a on zaczął do mnie,że jestem noobem xD.Później jechałem na ratach.Na maina wyszedłem palkiem kupiłem eq, padłem i wtopilem all gp (nie wiedziałem, że jest depo).Do 16 lev palkiem chodzilem z longswordem

.Jak wyszedłem na maina to tak się ucieszyłem jak zobaczyłem, jakie items leżą w domkach.Właziłem do każdego po koleji i próbowałem wejść.Na 16 lvl jak zabiłem goblina to bylem taki podjarany, że mogłem sie pochlastać.Kupiłem od jakiegoś gościa bp blanków bo on mówił, że są to runy leczące...I co? W***ałem sie na soldiera i jak chciałem się uleczyć to nie mogłem i padłem

.Później dowiedziałem się, że pall wali z łuku więc przy skillach 10 dista kupiłem łuk i poszedłem expic na bugi

.Wtopiłem z 200 arrows i zabiłem moze 10 bugów

.Wstąpiłem do gildii jakiejś zrobiłem 37 dista i qpiłem p seta (była to inferna i p set chodził około 3-4k). Byłem taki szczęśliwy, że gryzłem dywan

. Później na ghost land w***ałem się na Giant Spidera i wziął mnie na hita.Wtedy się