Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2006, 19:07   #1
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny Zwolnienie moderatorów.

Na wstepnie, bo niektorzy czytaja pol mojego posta i potem sie dziwia: LICZĄ SIĘ POSTY NAJBARDZIEJ, KAŻDY WYBÓR POPIERAĆ POSTEM SWOIM!!!!

Niestety okazuje sie, ze nasz mod team, nie jest taki świetny jak większość uważa. Dostaje naprawdę wiele skarg na moderatorów, no cóż, nic by nie było w tym dziwnego gdyby nie okazało sie, ze większość jest słuszna. Tak dalej nie może być!
Moderatorzy widzieli, ze są praktycznie bezkarni i sie rozbestwili, trzeba im pokazać, ze tak naprawdę liczy sie użytkownik nie oni.
Starzy moderatorzy dają za silne ostrzeżenia, nowi dają ich za dużo i za byle co, bo chcą dogonić starych w statystykach! Niektórzy nawet, moderują po pijanemu! Niestety nie mogę wszystkich wywalić, bo kto by został do moderacji forum? Dlatego dla przykładu wywalimy 1-2 moderatorów, których wy wybierzecie! Inni zobaczą, ze nie mogą dłużej kozaczyć i zaczną sie zachowywać porządnie.

Uwaga!
Co prawda jest ustawiona sonda, ale tak naprawdę ważne dla MatKusa i mnie będę wasze posty! Musicie napisać posta z uzasadnieniem, dlaczego akurat ten modek ma stracić posadę. Zagłosować możecie na jednego, ale w poście możecie wymienić nawet 2. Możecie także komentować dlaczego zagłosowaliście na moderatora w sondzie nie wymieniając nicku, gdyż administrator może sprawdzić kto jak głosował (moderatorzy nie mają takich uprawnień więc bez obawy).
Nie bójcie sie prześladowań z strony modków na których glosujecie! Jeśli któryś z userów uzna, ze jest prześladowany przez moderatora z powodu oddanego na niego głosu (teoretycznie moderator może skojarzyć usera, lub nawet wmówić sobie, że to o nim mówisz) proszony jest o poinformowanie mnie o tym na PW!
Dany modek natychmiast straci posadę!

Pewnie zastanawiacie się, dlaczego ten temat jest w dziale tibia.pl - opinie, sugestie... Otóż jest tu dlatego, ponieważ newsy czyta za dużo osób i za dużo ludzi by napisalo swoje opinie. Nam zależy na tym, aby nasi najwierniejsi użytkownicy napisali, który moderator źle sie sprawuje wg. nich. Dlatego ten temat jest właśnie tutaj, a nie w newsach.

Jeśli głosów będzie dużo i będę one dobrze uzasadnione, prawdopodobnie zostanie przeprowadzony nowy konkurs na moderatorów, zaraz po wywaleniu najgorszych modków!

Jeśli ktoś uważa, że źle robimy, niech nawet nie pisze posta i tak zostanie on skasowany. Nasza decyzja jest nieodwołalna.

ps. Brakuje paru moderatorów, których nie ma od dłuższego czasu, więc nie ma sensu ich oceniać

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 08-01-2006 o 02:46.
Dr. Omader jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.