Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2006, 20:08   #50
Szalony Nurkowiec
Użytkownik Forum

Szalony Nurkowiec's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Chodnik pod Luxem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filthy
w przeciwienstwie do ciebie nie jestem jasnowidzem, który widzi treść przed ściągnięciem... nikt nie jest idealny tak jak TY !
0 samokrytyki panowie... zamiast powiedziec ze przyjeliscie slowa krytyki albo wogóle przemiliczeć mój komentarz to musicie sie wykłucać.

ściągnąłem akurat 3 filmy i żaden mi sie nie podobał, więc nie bede sciągał więcej.

TO JEST TYLKO MÓJ KOMENTARZ !!!

więc nie róbcie z tego całej afery. jak juz napisalem wczesniej napisalem tamten komentarz zeby wam sie w głowie nie poprzewracało od dobrych komentarzy. Czasem jak oglądam coś głupiego to nawet mi sie nie chce tego komentować, ale ten film wg mnie wymagał komentarza.

PS. Przyznaje się do tego, że jestem inny, bo 80 % osób na tym forum to idioci, więc w sumie to jestem dumny z tego, że jestem inny od nich.
Nie musisz pisać krytyk żeby nam się w głowie nie poprzewracało bo my będziemy kręcić dalej małpeczko i ty nic nie zmienisz. A tak w ogóle to dlaczego TY nie przemilczysz słów krytyki skoro jesteś taki cwany?? A jeśli chodzi o te twoje czytanie ze zrozumieniem to skoro 80 % ludzi (czyli ci którym podobają się nasze filmy) według ciebie są idiotami to my jeszcze bardziej, już się nie wykręcaj.

Ostatnio edytowany przez Szalony Nurkowiec - 07-01-2006 o 20:12.
Szalony Nurkowiec jest offline