Drom chyba napisal tego posta 'pod wplywem'.
Nie wiem wogole jaki w tym sens. Robienie nagonki - jak to doskonale ujela Tana - nie ma najmniejszgo sensu. Przeciez znajdzie sie n+=1 osob, ktore maja cos do modow. A dlaczego nie ma kontr-sondy pt. "najlepszy mod"? Przeciez znalazlo by sie mnowstwo rzeczy za ktore mozna pochwalic ludzi od czarnej robotki.
To jest wogole jakas smieszna dziecinada. Jezeli mody faktyznie za duzo sobie pozwalaja to administratorzy sa od tego, zeby ich wy***ac. No, chyba, ze nie macie jaj? Czy poprostu boicie sie, ze po podjeciu zlej decyzji mozna bedzie zwalic: "przeciez wybieraliscie".
I ta smieszna nagonka na Scora. Moze nie darze go taka sympatja jak na poczatku mojej bywalnosci na forum, ale dalej uwarzam, ze jako moderator nie ma sobie rownych. A, że jest chamski? Czyzby kochany admin zapomnial ile razy on byl chamski? Ile razy pokazywal jaki on jest nietykalny?
To jest forum. Tu ludzie dziela sie na normalnych userow i administracje. Jak ktos chce jakas demokracje to niech wypierdziela do braci Kaczynskich. Aby wladac taka grupa smarkaczy jaka tutaj mozna spotkac trzeba miec autorytet nietykalnego: tak, zeby smarki myslaly "kurcze, on mnie wywali za byle gowno". Co w tym zlego?
Czy moze chodzi o cos wiecej? O to, ze tej wielkiej strony nie ma nikt rozwijac? Nikomu sie nie chce. Ale to juz jest inna historia - mozna przeciez dobrac pare ambitnych i pracujacych osob na forum, dac im status moderatora i fruu - oni zaleglosci nadrobia.
Bodz co boadz, smieszne to jest. Zero powagi i odpowiedzialnosci, ktora chyba powinno wymagac sie od adminow strony. Ktos z was kiedys widzial jak sedzia wylatuje ze stanowiska bo skazana przez niego osoba obrazila sie na niego?
Cytuj:
I do tego za to, że większość ludzi tutaj to idioci i ich tępimy.
|
Nic dodac nic ujac.
PS: mam nadzieje, ze post zostanie. jakby nie patec ta ankieta to oskarzenie o niewykonywanie swoich obowiazkow. Ale kazdy ma prawo do otrzymywania pochwal.