Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2006, 20:43   #25
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

@Matek
jestem na tym forum znacznie krócej od ciebie... O.o i to ja widziałam kilka tematów o 'ulubionych modkach' a ty to nie?....
coś mi tu nie gra..
poza tym spora część tematów o tematyce 'najgorszych modków' była, zdaje się, zamykana czy coś..

to, że ktoś dostanie najwięcej pkt moze niekoniecznie oznaczać, że dana osoba wyleci - chodzi tutaj o to, jak wielbłądzik napisał, by ludzie się wypowiadali o powodach, bo to posty będą brane najbardziej pod uwagę
a jeśli tak się nie stanie - to zwątpię w inteligencję adminów tego forum

sama nikogo nie typuję - nie posiadam według mnie tak dobrej wiedzy na temat ich pracy, gdyż nie śledzę każdego działu, a przede wszystkich tych, w których pracują..
niektórzy byli nadgorliwi na początku - ale to się czasem zdarza jak kogoś poniesie i musi się wykazać i za bardzo się stara.. ale mam nadzieję, że te osoby się ustabilizowały (w przeciwnym razie, jak kogoś dorwę, to lepiej dla niego, jakby modkiem nie był )
a i tak sporej ilości modów należy się ochrzan ^^ gdyż mając 100% wiedzę o tym, że zaglądają w dane działy po danych tematach widzę często brak ich reakcji

tyle ode mnie

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..

Ostatnio edytowany przez Taube - 07-01-2006 o 20:44.
Taube jest offline