@Matek
jestem na tym forum znacznie krócej od ciebie... O.o i to ja widziałam kilka tematów o 'ulubionych modkach' a ty to nie?....
coś mi tu nie gra..
poza tym spora część tematów o tematyce 'najgorszych modków' była, zdaje się, zamykana czy coś..
to, że ktoś dostanie najwięcej pkt moze niekoniecznie oznaczać, że dana osoba wyleci - chodzi tutaj o to, jak wielbłądzik napisał, by ludzie się wypowiadali o powodach, bo to posty będą brane najbardziej pod uwagę
a jeśli tak się nie stanie - to zwątpię w inteligencję adminów tego forum
sama nikogo nie typuję - nie posiadam według mnie tak dobrej wiedzy na temat ich pracy, gdyż nie śledzę każdego działu, a przede wszystkich tych, w których pracują..
niektórzy byli nadgorliwi na początku - ale to się czasem zdarza jak kogoś poniesie i musi się wykazać i za bardzo się stara.. ale mam nadzieję, że te osoby się ustabilizowały (w przeciwnym razie, jak kogoś dorwę, to lepiej dla niego, jakby modkiem nie był

)
a i tak sporej ilości modów należy się ochrzan ^^ gdyż mając 100% wiedzę o tym, że zaglądają w dane działy po danych tematach widzę często brak ich reakcji
tyle ode mnie
d.Taube