Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sow@
Odezwał się. Jak czytałeś on miał 30 lvl i go stracil zrobił drugi i też go zabijali. Patrze, że tacy ludzie jak ty (uważacie że jest to tylko gra) są w wielkim błedzie. Sam wiem jak to jest straciłem jedną postać nie wysoki lvl (tylko 20) ale pracowałem na nią długo i odsamego początku do końca. Poświęcałem sporo czasu. Aż rodzice zaczeli mnie podejrzewać i choć nawet nie wyniosłem śmieci czy czegoś zapomniałem kupić czepiali się mnie i odrazu gadali, że tylko gram na kompie. Wcale tak nie było. Dlatego teraz staram się nie ginąć choć to jest bardzo trudne. Jak gine dużo czasu w plecy i rodzice bardziej się złoszczą.
|
Już nie chodzi tutaj o to.Wedłóg mnie Hybryda piszę najmądrzejsze posty z całego fora...Dla niektórych jest to tylko gra,ale właśnie i w grach możemy doznać wielu rozczarowań,zobaczyć jacy są ludzie naprawdę,on ufał ludziom,polakom,wieżył że istnieje jeszcze coś takiego jak szacunek,patriotyzm.Niestety się rozczarował.Tak jak już powiedziałeś ci którzy twierdzą że to gra,są w wielkim błędzie.Podpisóje się pod to.....