Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2006, 22:48   #7
ogorek
Użytkownik Forum

ogorek's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand

Stan: Na emeryturze
Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rabanbar
Ostatnio zastanowiłem się nad pewnym aspektem druida. Po update mana regeneruje sie bardzo szybko a ja zacząłem używać czaru "exura sio" leczac nieznajomych ludzi którzy maja mało hp. Dotarło do mnie ze pomaganie rannym tibijczykom i ratowanie ich od śmierci może przynosić bardzo duzo satysfakcji druidowi. Widzac wdziecznosc tych ludzi czuje ze jestem komus potrzebny. Pewnie powiecie ze to mana waste ale spojrzcie z drugiej strony. Macie maly level, prawie zabił was pk, boicie sie że was zabije jak pojdziecie zregenerowac hp, a tu ktos podchodzi i was leczy. Czuje satysfakcje ratujac ludzi. A jaka jest wasza opinia na temat społecznej roli druida?
hmmm... roznie to z tym bywa
1. kogos goni PK. ten ktos ma red hp, ty go exura sio i masz hunta... tak sie moze zdazyc
2. waste of mana
3. ty kolesia leczysz on do ciebie "dzieki stary jestes boski, kocham cie" potem idzie do qmpla i mowi "lol jakis frajer mnie uhnal za free, ale z***"
... niestety czlowiek jest tylko czlowiekiem. fajnie ze masz dobre serce ale zanim kogos exura siurniesz to upewnij sie ze naprawde warto...

Ostatnio edytowany przez ogorek - 07-01-2006 o 23:26.
ogorek jest offline