Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2006, 23:56   #65
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

widzę, że sporo osób broni Tan.. bo to dziewczyna, bo ją ogólnie się lubi i nie widzi powodu, dla którego inni dali na nią głosy
ja powiem tak - Tan na początku z lekka zaszalała dając wysoką poprzeczkę użytkownikom i teraz się jej to zwróciło w ten sposób
nie należy jednak skreślać nowych moderatorów od tak, póki się w pracy nie ustabilizują i naprawdę nie pokarzą jak wykonują swą powinność
początki zawsze są trudne - nie dziwić się, że coś się stało, jeśli są powody, ale także mieć trochę wyrozumiałości - to dla tych, którzy głosują na nowych, niewprawionych

nie wiem, czy tylko ja zauważyłam jedną rzecz - że to POSTY będą branę pod uwagę..
ludzie, nawet czytać nie potraficie a już jedziecie!!
nawet zacytuję:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drom
Co prawda jest ustawiona sonda, ale tak naprawdę ważne dla MatKusa i mnie będę wasze posty!
czy teraz do kogoś dotarło w końcu przesłanie? sonda jest bo jest.. taka ogólnikowa i jako wgląd, lecz o tym jaki mod straci swą pozycję nie zadecydują puste liczby bez żadnego powodu! o tym zadecydują powody, słowa jakie wypisane będą w postach!

fakt faktem - jeśli ktoś zasłuży sobie na moda, to nawet jak wyleci, jeśli by się przeprowadziło jakieś głosowanie - kto się na niego nadaje, to przecież taka osoba może wrócić!
ale przynajmniej jest pewnik, że to nie jest pozycja dożywotnia
gdzie my żyjemy? monarchia jakaś tu panuje czy co? a może po nich te funkcje odziedziczą jeszcze ich dzieci, co?

mało inteligetna kłótnia daje mniejszy efekt, niż rozumna spokojna dysputa, przedstawienie swych argumentów miast wykrzykiwanie się, obrona - atak - obrona - atak..
piaskownica jest duża, a zabawki nie należą do nikogo, by je sobie przywłaszczać ani nie należy siłą ich komuś zabierać.. trzeba tylko sprawdzić, czy jedno drugiemu piaskiem po oczach nią nie sypie i takiego pozbawić owej

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline