widzę, że sporo osób broni Tan.. bo to dziewczyna, bo ją ogólnie się lubi i nie widzi powodu, dla którego inni dali na nią głosy
ja powiem tak - Tan na początku z lekka zaszalała dając wysoką poprzeczkę użytkownikom i teraz się jej to zwróciło w ten sposób
nie należy jednak skreślać nowych moderatorów od tak, póki się w pracy nie ustabilizują i naprawdę nie pokarzą jak wykonują swą powinność
początki zawsze są trudne - nie dziwić się, że coś się stało, jeśli są powody, ale także mieć trochę wyrozumiałości - to dla tych, którzy głosują na nowych, niewprawionych
nie wiem, czy tylko ja zauważyłam jedną rzecz - że to POSTY będą branę pod uwagę..
ludzie, nawet czytać nie potraficie a już jedziecie!!

nawet zacytuję:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drom
Co prawda jest ustawiona sonda, ale tak naprawdę ważne dla MatKusa i mnie będę wasze posty!
|
czy teraz do kogoś dotarło w końcu przesłanie? sonda jest bo jest.. taka ogólnikowa i jako wgląd, lecz o tym jaki mod straci swą pozycję nie zadecydują puste liczby bez żadnego powodu! o tym zadecydują powody, słowa jakie wypisane będą w postach!
fakt faktem - jeśli ktoś zasłuży sobie na moda, to nawet jak wyleci, jeśli by się przeprowadziło jakieś głosowanie - kto się na niego nadaje, to przecież taka osoba może wrócić!
ale przynajmniej jest pewnik, że to nie jest pozycja dożywotnia
gdzie my żyjemy? monarchia jakaś tu panuje czy co? a może po nich te funkcje odziedziczą jeszcze ich dzieci, co?
mało inteligetna kłótnia daje mniejszy efekt, niż rozumna spokojna dysputa, przedstawienie swych argumentów miast wykrzykiwanie się, obrona - atak - obrona - atak..
piaskownica jest duża, a zabawki nie należą do nikogo, by je sobie przywłaszczać ani nie należy siłą ich komuś zabierać.. trzeba tylko sprawdzić, czy jedno drugiemu piaskiem po oczach nią nie sypie i takiego pozbawić owej
d.Taube