Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2006, 01:02   #100
Raynold
eX Moderator

Raynold's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy

Stan: Niegrający
Domyślny

@OnlyM: nie wiem, czy dobrym jest porównanie tematu sprzed 2.5 roku, kiedy forum się rodziło z tematem, który pojawiał się już nie raz.

@tragiczny: nie, dlatego usunąłem
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tragiczny
napisałem zwracając sie z prośbą o pomoc, nie dość ze zostałem oskarzony i przesłuchiwany to jeszcze temat usuniety, ręce opadają

bagienko grupy wzajemnej adracji dyskutuje o waznych sprawach... ale pozwólcie innym posty tez pisać
Nie przypominam sobie, żebym Cię o cokolwiek oskarżał i to w taki sposób... Chyba, że mówisz o czymś innym.

A to podwórkowe koło różańcowe... no nie popadajmy w przesadyzm. Nie spotkałem się z jakimiś kłującymi w oczy przypadkami nie kasowania tematów napisanych przez jakąś_tam_grupę, a kasowania podobnych tematów napisanych przez innych... Raczej każdy temat, który zasługuje na skasowanie, jest kasowany. No, ale nie rozrząsajmy już tego, bo z tego, co pamiętam pewną prywatną wiadomość... nvm

Przypominam: moderatorzy nie zawsze mają czas, żeby dogłębnie analizować cały temat czasami i wgłębiać się w sytuację autora (uczucia, które nim kierowały i podobne...). Czasem może się zdarzyć, że może temat został usunięty niesłusznie (wg kogo?), więc zamiast od razu robić z igły widły i larmo na całą wieś, wystarczy napisać pw, ale nie w stylu
Cytuj:
dlaczego skasowałeś mój temat ?????????
My w miarę cywilizowani jesteśmy i dyskutować potrafimy. Zawsze w takim przypadku można przeanalizować temat jeszcze raz, wziąć pod uwagę okoliczności i inne takie, co tak czy owak nie gwarantuje pozytywnego rozpatrzenia sprawy. Ale oby rozpatrzone było z kulturą.

Czego nam wszystkim życzę w nowym roku (lol)