Ja uważam, że trzeba brać najbardziej pod uwagę nowych modków. Są oni zabardzo wrażliwi i banują nawet za najmniejsze nagięcie regulaminu. Wiem... ktoś ujął tutaj, że ludzie głosują tylko na tych którzy ukarali ich wcześniej , ale ja niezwóciłbym wcześniej uwagi na gangrela666 gdyby nie dał by mi warna, i to za to, że na człowieka który zespoilował cały film o anihilatorze powiedziałem "cymbał plx" to dostałem nie tylko warna od gangrela to jeszcze mały komentarz "tak jesteś cymbał" modek pownienen tylko ostrzegać a nie obrażać. A po drógie nieprzeczytał pewnie nawet kawałka tego tematu tylko dostał warning posta mojej treści i odrazu mnie zwarnował to się w głowie nie mieści...
Edit: Żeby nie było, że to za mało dowodów i bezpodstawnie oskarżam innych kiedyś warnął mnie Raynold zato że kogoś przezwałem bo nażekał na soulpointsy bez przerwy w newsie o update Raynold za wulgaryzm dał mi 6 warning pkt i odwołałem się do tego postu i zmniejszył on mi ilość pkt bo zrozumiał jakie to jest wnerwiające czytać komenty ludzi którzy bezpodstawnie narzekają i to było bardzo miłe z strony Raynolda że chociaż przeczytał mojego posta
Do Gangrela odwołałem się w taki sam sposób i do tej pory niewiem czy on to chociaż przeczytał...
Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 08-01-2006 o 00:10.
|