Żałosna jest ta nagonka na Scorcerera. Ffs, Drom, czy ty naprawdę ledwo na te przepite wielbłądzie ślepia widzisz, że nie wiesz, że ludzie będą głosować na NAJOSTRZEJSZYCH moderatorów, a nie tych najgorszych? Bo najgorszym moderatorem jest ten, który gówno robi, albo robi wbrew regulaminowi - a nie robi dużo i ostro. Kogo prędzej byś zwolnił - policjanta wpie...cinającego pączki, który nigdy nie ruszył tłustej dupy na wezwanie czy policjanta, który często strzela ostrzegawczo, czym naraża policję na straty, ale za to zapuszkował n+1 skur....takichsynów? I na męski narząd rozrodczy ten temat? Żebyś mógł podreperować swoje złamane ego, bo masz doła - wnioskując po opisach na gg? Mógłbyś najpierw ochłonąć, nim zaczniesz pieprzyć od rzeczy.
Swoją drogą, pokaż tutaj ludziom może regulamin moderatora, co? Bo głosowanie na ślepo jest komiczne, a publicznym na tę chwilę jest jedynie regulamin usera.
Mając w pamięci tenże regulamin - moderatorski, znaczy się, chyba, że zmienił się od czasu mojej elekcji - głosowałem na gimliego, syna gloina. Za kasowanie notek (mi i Rankorowi), oraz za zachowanie momentami gorsze nawet od mojego.
@up
A potem 'Gott und publiczka mit uns!', na pohybel i robimy poprawne politycznie forum?
Ostatnio edytowany przez Baron Kaldrick - 08-01-2006 o 08:31.
|