Byłem rokkslayerem przez długi okres czasu i gram w tibie przez 3 lata więc moge powiedzieć tak.
Pacc za free-Pewnego razu ,dziewczyna o nicku ********* odkryła sposób na pacca za free ,odrazu zgłosiła go do cip softu za co otrzymała free pacca na zawsze i thunder hammera.
Poison dagger -Jest na rokku wypada z minosa ,byłem z kumplmem na saphirze na minosach expiliśmy już kilka dni na nich i kumpel nagle krzyknoł masz odemnie 2 k za free pokazał mi na trade prawdziwego poison daggera ,potem nawet przez kilka dni jak niegrał dał mi nim poexpiĆ
zabicie z firsta minosa z góry obok spike sworda -zabiliśmy go około 300 razy
minos był niby silniejszy od innych żaden klucz ,żaden poion z niego niewypadł
Tunel na maina -kompletna bzdura.
mitwisin przekopałem całe wszytko już w nim sprawdziłem nie ma nic takiego jak teleport byĆ może gdzieś się znajduje i naprzykład gdy w niego wchodzisz automatycznie dostajesz rokkgardowe eq i muszisz z nim walczyĆ-mało prawdopodobne
spike sword na rokku -był keidyś dostępny qwest na niego ale po rozwiązaniu zagatki cip soft go zamknoł.
Na rokku jest książka w której pisze coś o excalibugu ale w jakimś innym języku nawet innym niż br jakiś język mino albo orckó albo nobbów nieiwem doprawdy.
[01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się?
[01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas
|