Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2006, 09:44   #2947
Knight Wasek :>
Użytkownik Forum

Knight Wasek :>'s Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Więcbork
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: Sto
Skille: Ogromne
Knight Wasek :> ma numer GG 17265**
Problem Idiotyzm i hamstwo -.-

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duraven
nawet nie chce mi sie z wami klócic sobie grajcie ile chcecie, jednak twój iloraz inteligencji wręcz mnie zadziwia! jeśli wg ciebe zeby cos takiego zrozumieć trzeba być filozofem, to naprawde zal mi ciebie....
Zazdrość? Zobaczymy kto potem bedzie komu zazdroscil, ciekawe czy dalej bedziecie spedzac caly dzien przy komputerze. ,,wbil tak szybko mlvl bo mu sie udalo" - LOL. To nie jest loteria po prostu spedzil przed kompem to 600h i wbil.

P.S.
1. edytowalem tamtego posta
2. jesteś blondynką? XD

No i wlasnie o to mi chodzilo

Po 1 jestes hamem nawet nie umiesz do kobiety sie ****a odnosic widac ze cie w szkole szykanuja chyba i to duzo... Po prostu HAMSTWO... twoje IQ wynosi duzo ponizej 0 około -100 jak chcesz juz rozmawiac o inteligencji nie oceniaj inny bo sam jestes debilem -.-

Po 2 co zazdroscisz lionowi ze umie grac w tibie a ty jestes taka ****a co sie boji na draga isc solo to bardzo przepraszam o czym my tu rozmawiamy...
jego sprawa ile gra jak nie ma co robic... jak niechcesz to nie grac po prostu nikt cie nie zmusza...

Gz San,Sand,Iv,Nubi,Lion,Tasior,Rycek,Darkdevil,Devix i wszyscy inny po prostu nice :> CALMERA POWAH !!

Ostatnio edytowany przez Knight Wasek :> - 08-01-2006 o 09:57.
Knight Wasek :> jest offline   Odpowiedz z Cytatem