Temat: pomuzcie mi!!
Zobacz pojedynczy post
stary 01-06-2004, 07:07   #2
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Jest pełno takich tematów, ale spróbuje ci pomóc bo wiem że linki w takich sytuacjach nie zawsze pomagają (skad ja to znam )
Otóż
- Knight - Wybierz knighta gdy nie interesuje cię czarowanie, nie chce ci sie robić strzał, anie run, ale latac i siekać wrogów w celu zdobywania coraz lepszego ekwipunku, skilli, pozycji w świecie , itd.
- Paladyn - wybierz paladyna gdy amsz małe lagi, kochasz łazić na silne potwory (najwcześniej palek chodzi), lubisz wyzwania, i wolisz walkę z dystansu niż wręcz.
- Mag - Wybierz maga gdy kochasz czary - Musisz wprawdzie tworzyć runy lecz potem twoja siła czarów jest potężna.
POtem jest to najprawdopodobniej najpotężniejsza klasa, lecz aby ją rozwinąć musisz poświęcić jej dużo czasu
Druid - Podobny do maga, lecz ten lepiej sie posługuje czarami defensywnymi robi runy lecznicze, itp.
Raczej do walk częściej sie maga bierze więc druida ja od razu odradzam.
Wybó należy do ciebie jak dla mnie to:
- Druid - słaby nie beirz
- Knight - fajnie się leje potworki, ale łątwo może isę znudzić, bo troche musisz połazić zanim na coś potężnego pójdziesz
- Sorc- słaby z początku, ale jak go rozwiniesz to nikt ci nie podskoczy
-Palek - b. dobry za sprawą ataku z dystansu (i nie musisz celowac runami ) - ja nim grma.
Tak więc opisałem tu klasy, ale wybór nalezy do ciebie.
powodzenia
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem