Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2006, 10:49   #38
pawel158
Użytkownik forum

pawel158's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Ełk

Profesja: Sorcerer
Gildia: Heartbeats
Świat: Candia
Poziom mag.: 40
pawel158 ma numer GG 4864747
Król A na stole czysta a na stole czysta, niech nam żyją całe trzysta :)

Ja gram w tibie od końcówki wakacji 2004 czyli jakieś półtora roku miałem wiele postaci a pierwsza która weszła na main miała 19lvl przeżyła 2 haki, wiele dedów i wzniesień powrotnych na swój lvl, zaczynałem od klepania dsów z adori na pohu na 8 lvlu kilka dni temu sprzedałem ją za 3 zł dla kumpla bo niechciało mi się już nią grać ale z nią najwięcej przeżyłem, ja gram dla przyjemności i kiedy mam ochote a nie jak niektórzy nawalają po 16 godzin dziennie żeby tylko być najlepszym i co ci to da? ktoś cię haknie albo dedniesz i patrz ile czasu masz w plecy najlepszy update był dla mnie w wakacje 2005 gdzie wprowadzono kilka nowych grafik te soul pointy itp. przynajmniej niema kolejek po 700 osób jak każdy stawiał bo 10 uhmakerów i niemożna było grać, od tamtego czasu ani razu niebylem nawet 1 w kolejce, o każdej poże spokojnie się logowałem, natomiast ostatni update to najgorszy shit z tym np 25 lvl żeby zrobić hmma 15 lvl na adori, 160 many na vite tyle że ta mana się szybciej odnawia i troche grafik nowy to spory plus szczególnie dla knighta bo on i tak runek nierobi, a i hmma można używać teraz tak jak i uha od 4 mlvla to wielki minus dla początkujących knightów ;/

Ostatnio edytowany przez pawel158 - 08-01-2006 o 10:58.
pawel158 jest offline