Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ard Carraigh
@up
Double
A czy ss moze być dowodem ? o.O Może to fake, kto wie ... xD
And ss can be proof ? o.O Maybe it`s fake, who knows ... xD
O i czy aby nie pozostałe ssy pochodzą z Harmonii a jakie jest tytuł tematu ? 
Ohh and i think another Screen Shoots isn`t from Harmonia mmm and what title of this topic is ?
Bla, bla, bla ... 
|
Read what I posted, others also posted other screenshots (like raven xxxxx who posted some picture thats not even from tibia (lol?)), did you tell him? no you said it was a GREAT SCREENSHOT, even when its NOT FROM HARMONIA. And now im suddenly not allowed to post?
if I wanted to use it as PROOF, would I post it in tibia.pl forum or on GM forum? i already got some of your friends banned, dont need more :/
POLSKI
Przeczytany co wysyłam pocztą (umieścił), inni także wysyłali pocztą (umieścił) inny *screenshots* (lubić (jak; podobny do; podobnie do tego; upodobanie do) kruk (pożerać) *xxxxx* kto (który) wysyłał pocztą (umieścił) niektóry obraz co (żeby; który) nie nawet od *tibia* (*lol*?)), zrobił wy mówicie jemu? Żadni wy to było WIELKIM *SCREENSHOT*, nawet kiedy swój NIE OD *HARMONIA*. I teraz *im* nagle nie pozwalał wysyłać pocztą (umieszczać; komunikat; stanowisko)? Jeżeli JA potrzebował (chciał; potrzebny) używać to jak DOWÓD, byłby wysyłam pocztą (umieszczać) to w *tibia.pl* forum albo na *GM* forum? już (dostał się) pewną ilość waszych przyjaciół zakazał (zakazany), *dont* potrzebują większa ilość (bardziej; więcej):/
bye leader of thief guild ;]