Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2006, 11:46   #103
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gangrel666
Primo: Przeczytał, i to dawno. Tylko że ja z miejsca dałem Ci 3 pkt, tak jak Ray po zmniejszeniu. Gdybym dał jeden musiałbym wogóle warna usunąć?

Secundo: Zresztą, koleś który spamował tamten temat dostał 6 albo 9(już nie pamiętam), więc nie sądze żebyś musiał się czuć taki pokrzywdzony. Ponadto, jeśli nie możesz sie zastanowić i uspokoić przed napisaniem posta to forum internetowe nie jest zdecydowanie dla ciebie.

Tertio: Jesteś śmieszny, żeby żałosny nie powiedzieć. Pisałeś do mnie na PW, jak to się nie powiodło pisałeś w newsie o nowyh modach, teraz piszesz tu. Po co? Jeśli chcesz odwołać się od moich decyzji piszesz PW Dromowi lub MatKusowi a nie żalisz się publice.
Słowo "cymbał" samo w sobie oznacza instrument i ujęłem to najdelikatniej jak się dało. Szkoda, że nie widzicie jak inni przeklinają i to od słów na k~ i na s~.
Wczoraj widziałęm dwa takie tematy gdzie jakiś gość przeklinał i nierobiłem warn posta tylko poczekałem może jakiś mod sam się pofatyguje a tu kicha. Czy wy tylko czekacie aż userzy sami was powiadomią? pierwszą strone działu "filmy " można samemu w 10 minut przejzeć co nie jest męczące chyba każdy może znaleźć tyle czasu, a łamany jest tam regulamin dużo bardziej niż przezemnie i słowo "cymbał" i niepownieneś mi bonusa dodawać o treści "wiem, jesteś cymbał"... to tyle co chciałem powiedzieć...

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?
-=DanieL=- jest offline