Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pablosso
Dobra, ale jeśli chcemy wyrożnić gorszego moderatora (takiego, który powinien stracić posadę, czyli jakiego? - gorszego) musimy się czymś pokierować. Może rzeczywiście w definicji moderatora nie ma o tym wzmianki, ale który moderator jest lepszy. Czy taki, który jest chętny do pomocy użytkownikowi, czy taki który nie jest? Czy taki, który jest przyjazny, czy taki, któremu władza uderza do głowy. Każdy mod ma po +500 postów, każdy kasuje tematy(raz bardziej do kasacji odpowiednie raz mniej). Więc ja pokierowałem się pomocą użytkownikowi i tyle. Tego nie określa żaden regulamin czy definicja, ale przecież wszyscy jesteśmy ludźmi. Powtarzam JA się tym pokierowałem i może zrobiłem źle ale to już MOJA sprawa.
@Raynold: Dlatego jest Report Bad Post. Tak jak pisałem wszyscy jesteśmy ludźmi. Dlatego moderatorzy powinni pomagać użytkownikom, a użytkownicy moderatorom. To taka idealna wizja forum, ale tak powinno być.
|
Słuchaj, nie ważne kto komu pomoże. Jak ci nie pomoże mod, to pomoże ci inny użytkownik. Mod nie jest od tego, i żaden mod mógłby nikomu w ogóle nie pomagać, a robili by to tylko doświadczeni użytkownicy, a i tak byłoby dobrze.