Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2006, 15:01   #12
Ard Carraigh
Użytkownik Forum

Ard Carraigh's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: lbn

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 115
Skille: 21/29
Poziom mag.: 72
Ard Carraigh ma numer GG 1415845
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sceptile
Opowiem wam historie, która kiedyś wydarzyła mi się w tibi:

Trenowałem paladynem na minotaurach, na jednej z lodowych wysp. Nagle, niewiadomo skąd pojawił się minotaur archer! Zacząłem uciekać co sił w nogach, lecz pomyliłem drogę i trafiłem do ślepego zaułka! Myślałem że to koniec... wtedy przyszedł pewien druid. Zacząłem krzyczeć: Please, save me!
Druid stał jak kamień. Zrozumiałem że on pragnie mojej śmierci. Wtedy, przyszedł pewien mag. Ubrany był na czarno, zachichotał złowieszczo. Myślałem że jest to jakiś kumpel druida. Wiedziałem że to już koniec. Lecz wtedy, ten "zły" mag strzelił z ciężkiego magicznego pocisku prosto w minotaura. Minotaur zawył z bólu, odwrócił się, i niewiedząc kto go zaatakował, zaczął celować w druida. Druid zaczął uciekać, lecz potężny mag postawił dwie magiczne ściany, blokując druidowi droge ucieczki. Druid błagał o litość, lecz mag na jego prośby odpowiadał śmiechem. W końcu magiczne ściany znikneły druid już się cieszył że ucieknie, lecz wtedy bełt minotaura trafił go poraz ostatni. Padł na ziemię. Był martwy. Mag, zabił minotaura. Uleczył on mnie runa ostatecznego leczenia która była w plecaku druida. Pomógł mi wyjść.
-Następnym razem ty możesz być następny- powiedział, zachihotał złowieszczo, odwrócił się, i odszedł.
Che che, dobre Niedawno jak sobie w Ank stałem obok depo jakiś druid zaczął leczyć wszystkich po kolei, widać przejął sie tym co napisane jest na samym początku, uleczył nawet moje 30 hp o.O Ale odchodząc od tematu to druidzi zazwyczaj zabijają innych graczy ... ilu to sie po upie porobiło 11-15 z red skullem, dobrze że gram na non-PvP ( choć czasem żałuje ) Wiele razy zdarzało mi sie paść "przez druida" ... więc kwestia leczenia to indywidualna sprawa i chwała że są tacy ludzie ( swoją drogą takie chodzące apteczki by sie przydały podczas jakiegoś huntu :> )

Ard Carraigh jest offline