Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2006, 15:10   #164
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

... ja nie zagłosuje na żadnego moda , bo według mnie dobrze wywiązują się z powierzonych im zadań , a że nie mają z tego nic , to nie dziwie się , że mogą czasem stracić nad sobą panowanie ... mają też inne problemy niż to forum , więc jak wróci troche rozeźliony i zobaczy temat "halp me plxxxx nie mam rope jestem w dźóżee!!1(...)" , to nie dziwie się , że mogą na to ostro zareagować ... większość osób wypowiada się subiektywnie ... po prostu odgrywają się na modach , bo teraz mają pole do popisu i mogą im cisnąć , bo są pod protekcją Droma ... jak narazie ten temat wniósł tylko chaos i zamęt ... zaczyna to przypominać obrady w polskim sejmie ...
PS. przydałyby się jakieś kryteria według których mamy ich oceniać , bo osobiście nic do nich nie mam , szanuje ich i pozostałych użytkowników też ... jestem bardzo bojaźliwy , dlatego staram się nie sprawiać kłopotów , nikomu nie podpadać , nikogo nie obrażać (wyjątek - jakiś noobus co założył nowe konto , żeby łamać regulamin) i nie robić sobie wrogów , i mam nadzieje , że takich tu nie mam ... pozdro all ...
PS2. apeluje do was , żebyście przestali się kłócić i żeby zamknąc ten temat , a otworzyć go za pare dni i wtedy rozliczać modów z ich pracy ...
DRoN jest offline