Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2006, 15:19   #168
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gangrel666
@Daniel, Matkow21

Że jednostki takie jak wy wogóle są w stanie pojać proces oddychania? Przynajmniej procesy fizjologiczne nie przekraczają waszych miernych możliwości intelektualnych, a szkoda, byłby spokój.

Co wy wiecie o moderowaniu? Mam wstać na godzine przed śniadaniem żeby pomoderować? Ja wstaje 5-6 rano, a śniadanie to jem w szkole, i to na mnije więcej 3 przerwie, bo wcześniej nie ma czau. do szkoł musze 25km dojechać.

Dałbym wam chętnie możliwość wykazania się jako moderatorzy, ale jest to niemożliwe ponieważ:

1)Jesteście kretynami co was dyklasywfikuje
2)Nie macie pojęcia o regulaminie
3)Naraziłbym na szwank tibia.pl, takie dwa idywidua jak wy mogły by wszystko w 24h rozpierniczyć.
4)Nie namówiłbym do takie kretynizmu MatKusa ani Droma.

Może wy macie po 12 lat, śmigacie do waszej podstawówki na 9.00 i wracacie o 14, ale nie wszyscy tak mają. Jeśli dojdą problemy z internetem z jakimi się borykam i nauka(o dziewczynie nie mówie bo takowej nie mam )zostaje niewiele czasu. Na forum wchodze zwykle koło 23. Śpie po 5 godzin. A wy?
Po 1. Sam jesteś kretyn
Po 2. Jaka dziewczyna by zechciała takiego spruchniałego narzekacza
Po 3. Ja mam dużo większe problemy z netem a wstaje zazwyczaj o 4 czasami 5 więc niebądź taki cfaniaczek bo jeszcze z pieluch nie wyszedłeś

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?
-=DanieL=- jest offline