Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gangrel666
Danielku...zrzucasz mnie z krzeszła. Możesz mi udowodnić mój kretynizm? Wszak swój już udowodniłeś mi już dawno, a całemu forum usilnie udowadniasz od wczoraj. Nie łatwiej napisać sobie na czole tabliczke "Jestem Kretynem", a na plecach "Kopnij mnie"? Obyło by się bez piany na ustach, a zabawy było by tyle samo.
Mówisz że wstajesz o 4-5 rano? A można wiedzieć po co? Żeby udowdnić forumowiczom że jesteś kretynem? Jeśli tak to idzie Ci to wspaniale, ad majorem gloriam. Ja nie widzę powodu żeby wstawać tak wcześnie, tylko po to żeby posiedzieć na kompie.
Co do dziewczyn...myślę że moje narzekanie jest wbrew pozorom moją najmniejszą wadą, które są wszekże liczne, jak stale usiłujesz mi wcisnąć. Ale nie martw się, jak jakąś znajde to wyślę ci zdjęcie, będziesz miał materiał dla swoich mokrych, acz krótkich, snów.
|
Bo mam szkołę drogi gangrelku i też niemam czasu, a że dziś znalazłem troche wolnego czasu postanowiłem popatrzeć jak modki trzęsą portkami przed kickem z tibia.pl. Jak znajdziesz sobie dziewczyne to dam ci mój adres poczty i wyślij mi jej zdjęcie bo musze mieć materiał dla moich acz krótkich, koszmarów