Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2006, 16:07   #198
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gtyk
@do znajacych-sie-na-moderowaniu-i-tym-kim-powinni-byc-modowie

moderowal ktos z was kiedykolwiek jakies wieksze forum? Nie wspominajac o forach jak to, przez ktore przewija sie dziennie ponad 1000 ludzi? niech zgadne... nie! wiec zanim zaczniecie sie wymadrzac, pomyslcie troche w sposob obiektywny!

Bardzo mądrze powiedziane,Sam od pewnego czasu mam przyjemność moderować malutkie forum mojego kumpla,25 userów,Pare-parenaście postów i 1-2 tematy dzienie,Niestety kolega,admin niezbyt okazuję swe umiejętności,i sam daje złe przykłady,a na tym forum dostał by bana w trzy dni,Nawet przy tak małej liczbie postó i tematów,trafia mnie szlak,bo wchodze tam raz na godzinkę dziennie,I co trzeci post idzie do kasacji,ci drugi user musi dostać ostrzeżenie.Bo tego nie da się przypilnować,ludzie twierdzą że są mądrzejsi.Dlatego naprawdę nie wyobrażam sobie pracy takiego modka z tibi.pl

Wydaje wam się że widzieliście tutaj dużo??

3/4 postów,tematów kasowanych dziennie nie widzieliście.Bo modkowie nie raz nie lubia się chwalić powodami kasacji,jest to naprawdębardzo trudne,pracochłonne zajęcie. I ci któzy muwią że chodzą do szkoły,mają dziewczyny.A znaleźli by czas na forum,są w wielkim błędzie.NIestety większość Adminów ma już przeszło 18-stkę,i wy nawet nie potraficie sobie wyobrazić ile człowiek w tym wieku ma spraw na głowie,Proponaował bym założyć forum testowe,i dać tych wszystkich cwaniaków na modków,poczym przez tydzień będziemy wchodzić,i symulować tibię.pl Zobaczymy jak dadzą sobie radę...

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 08-01-2006 o 16:10.
Walekifa jest offline