08-01-2006, 17:02
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
Ale pamiętajcie, że:
Cytuj:
Dromader (22-07-2005 19:39)
znalazlem jakiegos mojego starego posta jak tych zdjec szukalem
Dromader (22-07-2005 19:40)
z 13 lipca zeszlego roku
To forum zamienia sie w przedszkole i mam tego dosc. Ostatni raz bede teraz probowal to zwalczyc,
ostatnio jak chcialem to zrobic to mnie Dobo zatrzymal ale teraz mam to gdzies... posypia sie bany i
upomnienia i nie mile teksty specjalnie dla takich imbecylow. Z gerego to dziadostwo do nas wykopali,
to trza to wykopac gdzie indziej :rolleyes:
to fragment

Dromader (22-07-2005 19:41)
I mam do was prosbe osobista... Przylozmy sie wszyscy do tego co robimy, bo jak tak dalej pojdzie to
strona padnie w cholere. Zanim skasujecie/zamkniecie temat przeczytajcie go czy naprawde sie nie
wywiazala ciekawa dyskusja mimo iz temat juz byl. Przymknijcie troche oko na filmy z questami(no nie mowi o
tym zeby to calkiem olac, ale zeby tez nie przesadzac). Ogolnie postarajmy sie wszyscy robic to co mamy robic
bardzo dobrze. Nie mowie ze ja robie wszystko pieknie i dobrze bo sam zaniedbalem ta prace i teraz sa skutki.
Dromader (22-07-2005 19:42)
Jaki ja wojowniczy bylem 
Jak możecie wywnioskować z powyższego fragmentu, Dromader jest naprawdę bardzo dobrym administratorem/moderatorem. Zawsze starał się wzorowo wywiązywać ze swoich obowiązków, nawet gdy inni (Dobo) byli przeciw. Już 13-stego lipca zeszłego roku rozpoczął na forum dyskusje na temat idiotyzmu szalejącemu na nim i był prekursorem do walki z kretynami. Mimo, ze nie znalazł zbytniego poparcia wśród swoich partnerów, nie przeszkodziło mu to. Wytrwale kontynuował swoje dzieło zniszczenia noobów i idiotów wszelkiej maści, co otworzyło mu drogę do pozycji administratora serwisu. Dzięki swojej zawziętości, zyskał posadę, o której marzy każdy user, Dromader powinien być moralnym wzorcem dla naszego forumowego społeczeństwa. Uczciwy, prawdomówny człowiek z zasadami to właśnie On. Gdyby nie jego ciężka praca, Tibia.pl została by pewnie już pożarta przez konkurencje czyhająca na najmniejszy błąd administratorów. Mam nadzieje, ze ten krótki log z gg zmieni Waszą opinie na temat Dromadera - człowieka, który wypracował sukces Tibia.pl
|
Napisane przez, ajakże, Oxygane.
|