Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2006, 17:51   #16
Damq
Użytkownik Forum

Damq's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka

Stan: Niegrający
Damq ma numer GG 2648791
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miłosz
Jak każdy wie zadaniem Knighta w huntach to blokowanie, grałem paladynem ale znudziło mnie pvp i zrobiłęm sobie na non Knighta.
Narazie mam 20 level ale cały czas dręczy mnie pytanie, czy dam rade blokowac z lagami?
Chodzi oto że mam starego kompa(już z 5 lat) do tego neta osiedlowego(ostatnio często kicka) i jak wchodze w jakąs dziure w tibi lub schodami w góre to na chwile gra mi się tnie(prawdopodobie wczytuje mape) i niewiem czy w przyszłości np. dam rade bloknąc Demona, Dragon Lorda, czy nawed Dragona. Skoro na demona trza wejsc w teleport to przez te 2-5 sek co mi się gra zatnie to Demon może mnie rozpier... , więc prosze was o pomoc mam dopiero 20 lev i nic niestrace robiąc nową postac.
Prosze nieodpowiadac w stylu kup lepszego kompa i neta albo kliknij w przycisk szukaj bo niekażdego stac na new kompa -.-(niemówie że jestem biedny ale wiecie, oceny )
Nie rozpędzaj się aż tak bardzo i o demonach narzie nie myśl. Zainstaluj Win98 i postaraj się o dobrych partnerów na huncie, do których będziesz mieć zaufanie i w razie czego uhną Cię.

Siemasz Borewicz ty w każdym odcinku wyrywasz jakąś dupe.
Damq jest offline   Odpowiedz z Cytatem