Wywalenie modkow to...
Jeden.
Wielki.
Wkręt.
Ten caly temat z glosowaniem, te wszystkie nasze posty i teksty na ircu, to jedna wielka sciema.
Od razu na wstepie zaznaczam, ze to
nie byl moj pomysl. Co by nie bylo na mnie

Bylem tylko marionetka w rekach modkow
Na pomysl czegos takiego wpadl Shinjix, reszta modkow sie zgodzila i tak powstala ta mistyfikacja
Wszystkie wypowiedzi moderatorow i Oxygane w tym temacie byly klamstwami i grą. Chyba nie myslicie, ze my sie tak na codzien zachowujemy? Przeciez to totalnie nie w naszym stylu, az dziwne, ze nikt sie nie poznal.
Drodzy uzytkownicy, nie czujcie sie urazeni tym naszym malym kawalem... Praca modka ciezka, czlowiek sie musi czasem rozerwac, proponuje przeczytac ten caly temat z perspektywy osoby, ktora wie ze to wkret. Ja wrecz plakalem czasem ze smiechu
Czy wy naprawde myslicie, ze ja jestem skonczonym kretynem? No dobra, ze o mnie tak myslicie to wiem, ale zeby MatKus sie na cos takiego zgodzil?
Ludzie... Nigdy w zyciu w ten sposob nie wybralibysmy, ktorego moderatora wyrzucic.
Za nic nie zmienilbym tego skladu moderatorskiego na inny, Ci ludzie sa wspaniali. To ile oni pracy odwalaja, to jaki poziom prezentuja i to ile im polskie spoleczenstwo Tibijczykow zawdziecza jest nie do zmierzenia.
Oxygane byl o wszystkim poinformowany, nakrecal tylko atmosfere i buntowal was
Dlaczego sam siebie nie dalem? Kurcze nie dali mi! Chcialem sie dodac, ale zaraz sie pojawily glosy modkow:
"Dromek, nie wrzucaj siebie. Ma byc realistycznie. Tylko modków."
Chcialem, ale mi gady nie daly :< Dobrze wiem, ze gdybym ja tu byl w sondzie mialbym najwiecej glosow, a oni nie chcieli zebym wygral :/
Dlaczego Corsa i Fanfiego wywalilem? Za duzo ludzi na nich glosowalo i mieli racje po czesci glosujac tak. Co by to byla za frajda gdyby wszyscy glosowali tylko na Corsa i Fanfiego? To nie ma sensu :/
Jesli chodzi o ten niby konflikt miedzy Scorem, a mna to jedyne o co mialbym pretensje do niego, to to ze menda nie poszedl do Wrocka na studia i ze jeszcze nie napilismy sie razem. Zreszta o to napicie sie to do wszystkich modkow sie kieruje

Tak jak my sie ze Scorem dogadujemy to malo ludzi sie dogaduje, gdyby byl kobieta to bym sie ozenil z nim chyba
Powiem szczerze, ze spodziewalem sie wielu bluzgow i wyzwisk w strone modkow, na szczescie zachowaliscie poziom(przynajmniej wiekszosc).
BTW ta grafika jest mistrzowska, nie wiem kto ja zrobil ale ciagle sie z niej smieje
Teraz zapraszam do lektury postow/logow z irca i gg, ktore pokaza wam modkowiem.
Dziekujemy wszystkim za zabawe, powinnismy wam dac kwiaty, ale ciezko by bylo
ps. Bez urazy, potraktujcie to naprawde jako kawal
ps. 2. Oczywiscie forum padlo jak to wstawialem