Cóż mogę powiedzieć...jestem z siebie niemożebnie zadowolony. 2 miejscie po miesiącu urzędowania sprawia, iż wiem że moja praca nie idzie na marne i jest dostrzegana. Poza nieprawdopodobną masą śmiechu dostarczyliście mi jednak kilku powodów do przymyśleń.
Niestety, po zachowaniu tych kilku kretynów muszę powtórzyć: każdy ma prawo odwołać się od mojej decyzji. Na pewno odpowiem. Jeśli nadal czujecie sie pokrzywdzeni moim działaniem musicie zgłośić to adminom. Co prawda myślę że wykonuje swoją pracę dobrze, ale dopuszczam do siebie myśl, że mogę popełnić błąd.
Mam nadzieję że po tej akcji nie będziemy musieli martwić się o światową populację Wielbłądów Głuchołazowskich. Liczę na waszą wyrozumiałość i dalszą współpracę dla naszej małej społeczności.
Tak więc pobawiliśmy się, pośmialismy się, trza wrócić do roboty i narzekania. Zanim jednak część z was rzuci nam się do gardeł wyobraźcie sobie jedną rzecz: że jesteście bo drugiej stronie.
Praca moderatora jest faktycznie trudna, ale dzięki takim akcjom chce nam się pracować właśnie dla was, nasi kofani, zrobieni w konia, użytkownicy!
Kolejka dla wszystkich!
Ostatnio edytowany przez Gangrel - 08-01-2006 o 19:58.
|