Po przeczytaniu 53 stron postow (uff... :/) spostrzeglem, ze nie zauwazyliscie jednej mozliwosci. Ze to jest jezyk cyklopow. Wystepuje tam slowo znaczace na "nasz jezyk"

krasnloudy. ( to juz wiecie

) Jest tam wiele podobnym slow np. "lil'. Czemu by nie? trzeba patrzec na kazda ewentualnosc. A narazie mam pewna propozycje. Wiec jesli ktos ma odpowiedni level, niech poszuka w tych wszytkich wiekszych respach cyklopow, te gory, podziemia, itd. Jest pewnie miejsce gdzie sa cyklopy, i uwazam, ze tam mozna by poszukac. Jest to miejsce dosyc popularne do expienia, ale nie pamietam tego nazwy. tunele, wygladajacie jak wnetrze kammiennego domku. Pelno tam kowadel... Napewno skojarzycie. (wiem, uznacie mnie za napa, ale dlugo bylem retired ^^). A teraz jeszcze moja wskazowka:
Polecalbym zajrzec do bagien nad thais, mianowicie Altar's Lake. Jako ze duzo rozchodzi sie o beholdery, pomyslalem ze to mzoe byc to. Na srodku bagien jest dziura, ktora schodzimy na luzie (zeby wjesc spowrotem nie trzeba miec liny) Sa tam z tegto co pamietam 2 ghule, 2 beholdery). Jest to male miejsce, nie ma co zwiedzac. Ale co najciekawsze, po lewej stronie od wejscia jest oltarzyk, przy ktorym sie kreci
NPC Nekro. (wiec nic wam nie zrobi, jak NPC

). A wiadomo, necro jest "zly"

, krazy obok beholderow, to moze miec jakies powiazanie. Nalezy z nim pogadac na wczesniej uzywany sposob (king, noodles, excalibug itd.). Ten kto sie czegos dowie niech nie bedzie chciwy, i koneicznie jak mnaszybciej powiedzial nam to na forum. Jest jescze ewentualnosc, ze jak necro nam nic nie powie, przeszukac cala ta jaskinke kilofem i lopata (lopata tez odkrywa sie niektore odkryte dziru, wiec be careful

). MOze cos bedzie. NO to chyba tyle, mam nadzieje ze cos pomoglem, i nize zostane uznany za nastepnego naba.
PS sorq za bledy, ale adrenalinka po przeczytaniu tego tematu skoczyla ... zrozumcie mnie ^^