Teraz, zanim zacznę z Was lać, pozwolę sobie na chwilkę trzeźwego komentarza:
Dziękujemy, za wyciągnięcie naszych brudów. Nareszcie się okazało kto tak naprawde jak kogo lubi i kto za kim murem stoi. To taka nieplanowana niespodzianka, ale cóż, wyszło jak wyszło. Z tego miejsca chciałem tylko podziękować Kaldowi, Ownedowi, Ville_Vallo, Vallowi, Ghostowi, i wszystkim, którzy mnie wspierali, w tej jakże ciężkiej dla mnie chwili

. Gewofa skopię osobiście na kwaśne jabłko jak tylko go dorwę za terroryzm, ale to potem

DD
Chyba przydałoby się żeby użytkownicy mogli oglądać logi moderatorskie, coby nie mówili, że nic nie robimy. Nie sądzisz MatKus?
Użytkownikom czasami przydałoby się trzeźwe spojżenie na to, co robimy. Jakaś symulacja. A z kolei mnie - może trochę więcej pokory i mniej chrzanienia nie na temat...
A teraz powróćmy do śmiechu:
No i co, zonka zaliczyliście, co? HAHAHAHA

Daliście się zrobić w jajco tak wielkie, ze japierdziele!
nups!
Dobra, a teraz postawcie sie w mojej sytuacji: Wszyscy mi wysylali MSG ze sa ze mna, a Ox na mnie nastawial (Ox wiedzial o wszystkim ofcoz). Jakieś pogróżki do niego poszły, biedaczek chyba wyląduje w szpitalu przez was

DDD A teraz czajcie jakie MSGi leciały na różnych kanałach

Postarajcie się, chodź wiem, że to trudne, postawić w mojej sytuacji, i zrozumieć jak bardzo lałem z was przed moim monitorkiem
Dość mocno obcięty log, dlatego miejscami może być niespójny, ale zawsze - #tibia.pl
Gadka z Oxem na priva
Gadka z Dromem na priva
Polew na modsach.
I jeszcze troszkę ciekawych tekstów z IRC i forum:
TANA ZMIENILA PLEC!!!!1111
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tasiu
A glos oddalem na Tantossa (?) sry ale niewiem jak sie pisze twoj nick, bo pierwszy raz slysze zebys byl modkiem.
|
Niektórzy nawet czaili...
Cytuj:
15:50:21 <+Rank> Ukartowlai to z dRomem.
15:50:30 <+Rank> Ukartowali*
15:50:32 <+slay> Rank, mozliwe, bo to troche dziwnie wyglada
15:50:47 <+slay> Wiesz, najpierw dupolizanie a pozniej taka ewidentnie przejaskrawiona zdrada
15:51:17 <+Rank> a jesli dROM da mu bana to bede pewien, ze Oxys robi sobie z dROMEM jaja
|
...Ale na szczeście ox panował nad sytuacją, i grał dalej swoją rolę - szpiega. BTW:
Cytuj:
16:03:27 <Oxygane> on mnie znienawidzi
|
Cytuj:
15:55:02 <@TheBard> VV - wiesz, sa dwie mozliwosci.
15:55:17 <@TheBard> a) Oxy jest nieobliczalny - moglby byc serio.
15:55:25 <@TheBard> b) Oxy jest nieobliczalny - mogl to wymyslij z Dromem.
15:55:33 <+Ville_Vallo> c) Oxy byl pijany
|
Cytuj:
15:55:39 <+MoHeR> ja wam mówie Drom chce zrobic interes z tibia.pl dlatego che sie pozbyc wszystkich którzy moga mu w tym
|
Cytuj:
16:14:30 <Dr_omader> Ty jaka pompa
16:14:32 <Dr_omader> ten matkow21
16:14:35 <Dr_omader> zaklada lewe konta
16:14:38 <Dr_omader> i glosuje na raula
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez limenu
Zaszlo to juz za daleko, by poprostu przeprosic..
|
Bo i przeprosin nie będzie

!ZONK!
Cytuj:
Teraz widzimy prawdziwe charaktery,i zachowania w takch sytułacjach Modków,a nie sztuczne odzywki w tematach.
|
Wiedziałem, znienawidzicie nas.
Cytuj:
16:35:13 <Dr_omader> [16:35] oni sobie wszysyc chyba w łeb strzelą jutro
|
Jak tam kolejka do spluwy?
Jeszcze raz dziękuję za dwa upadki z fotela i zapluty monitor (ze śmiechu)