Zobacz pojedynczy post
stary 01-06-2004, 16:13   #41
Rikimaru
Zbanowany

Rikimaru's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2003
Lokacja: Międzyzdroje

Imię: Saigai
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Air
Świat: Titania
Poziom: 66
Skille: 86/67
Poziom mag.: 17
Rikimaru ma numer GG 3171131
Domyślny

jednym slowem... lamy..... jezu czlowieku nie gadaj jak sie nie znasz. Nie istnieje cos takiego ze masz 2 ip albo 3 ip na raz..... jezeli tak to rozumiem ze twoj dom ma adres powiedzmy w krakowie, warszawie i w mongolii.... i nie ma czegos takiego jak wchodzenie przez ip do tibii... jest jedynie ip servera tibii. Wiec nie popisuj sie swoja wiedza o neostradzie bo napisalem to 2 razy w tym watku. Jak juz ktos powiedzial umowilismy sie ze cracker tutaj nazywa sie haker, a wlasciwie to cipowie zaczeli mowic na crackerow hackerzy wiec niech tak zostanie, sie zamknij i nie odsylaj do jakis dobrych ksiazek bo jedyne co mnie bierze to smiech jak widze takiego barana. Nie pouczaj ludzi jezeli nie masz o tym pojecia. A ty Maxepe gdybys troche pomyslal to bys sie domyslil ze wkrotce poprawia ten blad. A nie poprawili go dlatego ze bedzie update i tam maja pewnie zamiar wszystko wprowadzic.

Wiec wszystkie lamy zamknac sie! to mnie wlasnie denerwuje w tym forum i w tibii ze graja DZIECI.... sadze ze ktorys modkow powinien dac po ostrzezeniu tym debilkom, za zasmiecanie watku glupimi pytaniami na ktore odpowiedz jest strona wczesniej.
Rikimaru jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.