Przyznam sie bez bicia ze sobie dalem wkrecic, ale tekst o chodnikach wydal mi sie za bardzo hardcore'owy zeby to bylo prawdziwe

a jak tak biedny z przejeciem czytalem te wszystkie bluzgi i wypociny zastanawial mnie jeden fakt: "przeciez Drom i $cors to zawsze tacy qmple byli"

ogolnie to jazda byla przednia

i pozniej jeszcze jak zobaczylem po zamknieciu tematu wyniki sondy (bo nie glosowalem) to tylko myslalem "Kto k*rwa glosowal na Dwima czy Raynolda?!" ;]
@Raynold:
ciekawy jestem czy o mnie mowiles
a oto moje PW do Raynolda:
1st
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazar
hehe widze ze niejako pod wplywem dzisiejszych wydarzen i tematu Droma wziales sie do pracy, odpowiadajac na posta z 30.12 w tym temacie  jest to ta chyba jedyna dobra strona teje calej afery. niestety tylko patrzec jak zlosliwcy zaraz zaczna na Ciebie najezdzac ze zeby nie wyleciec, zaczales sie udzielac. mam jednak nadzieje ze tak nie bedzie, a jezeli wogole myle sie rozumujac w ten sposob - popraw mnie
pozdrawiam,
Khazar
|
Odpowiedz Raynolda:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raynold
Uwierz, to nie było spowodowane tym całym tematem, że Dr. Omader chce nas wywalić. Ja tam mam tylko 2 głosy, na pewno mnie nie wyrzuci... A to napisałem, bo taką czułem potrzebę  Dziwna zbieżność w czasie, no ale...
No ale fakt, że kiedyś sie więcej udzielałem pisząc posty, teraz mało postuję, a dużo moderuję - nie da sie jednego i drugiego - brak czasu :/
|
2nd:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazar
No to chyba ze zbieznosc  wiesz ja czasem uwazam ze lepszy taki modek ktory modkuje niz taki co gada za duzo nie wywiazujac sie ze swoich obowiazkow. dlatego dziwily mnie w tamtym temacie argumenty typu "jego wywalmy bo w ostatnim miesiacu napisal tylko 10 postow i nie zalozyl zadnego tematu". szkoda tylko ze z tego tematu o wywalaniu modkow zrobila sie taka dziecinada...
|
lach wam wyszedl, nie ma co